Fillers - Profhilo

HomeFillers – Profhilo

Fillers

Med åldrande minskar hyaluronsyra och därmed elasticiteten i huden vilket gör att huden dra sig neråt p.g.a. gravitationen. Det kan orsaka att vi ser tröttare ut än vad vi känner oss.

En injektionsbehandling med fillers används för att föryngra huden genom att addera volym, fylla ut rynkor samt förbättra ansiktets konturer. Vi strävar alltid efter naturliga resultat där fokus är att förbättra ditt utseende i stället för att förändra. Vi arbetar med väldokumenterade fillersprodukter som är godkända av FDA. Vilken sort filer passar just dina behandlingar utväljas av din läkare och dig.JUVÉDERM och Restylane baserade på Hyaluronsyra (ett ämne som finns naturligt i kroppen). Hyaluronsyra är viktig för regleringen av hudens fuktbalans och transporten av näringsämnen.

Fllers injiceras för att jämna ut rynkor och fåror vilket ger ett jämnare, fräschare och vitalare utseende. Gelen innehåller också lokalbedövningsmed vilket gör att behandlingen blir behagligare. Juvéderm och Restylane injiceras för läppförstoring, fillers i kindben och kinder, under ögonen samt förstärkning av käklinje och haka.

Radiesse

Radiesse är en tvåkomponentsfiller, som bidrar till omedelbart återställa ansiktets naturliga volym men även till att avlägsna hudens ålderstecken genom att stimulera huden till att producera kroppens naturliga kollagen med tiden. Radiesse används för att jämna ut moderata till svåra ansiktsrynkor, och även har en lyftande och åtstramande effekt på huden. Den skapar omedelbart en ett-till-ett-korrigering, och efter endast en injektion får många patienter genast ett ungdomligt utseende som varar länge tack vare de kalciumbaserade mikrosfärer och den gel som produkten består av.

Förutom en omedelbar volymgivande effekt stimulerar CaHA-mikrosfärerna (Calcium Hydroxylapatite) i Radiesse hudens naturliga kollagensyntes. Tack vare den kollageninducerande effekten återfår huden sin ungdomliga densitet och elasticitet.

Inom en period på 3–12 månader ökar hudens elastininnehåll kraftigt, och jämfört med andra typer av filler uppvisar Radiesse en något större mängd intakt elastin.

Profhilo

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

 Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.